Falukorv med makaroner, ekologisk

6 februari, 2015


Stuvade makaroner med klassisk varmrökt falukorv. Gjord på ekologiska råvaror. Nöt- och griskött från djur födda, uppfödda och slaktade i Sverige. Servera gärna med tomatketchup.

Ingredienser:

MJÖLK* 34%, pasta* 33% (DURUMVETE), falukorv** 26% (gris**- och nötkött** 62%, fett från gris**, antioxidationsmedel (askorbinsyra), konserveringsmedel (natriumnitrit)), GRÄDDE* 5%,

potatisstärkelse**, salt, persilja*, emulgeringsmedel (solroslecitin), vitpeppar**, muskotnöt**.
*= KRAV-ekologisk ingrediens,
**= Ekologisk ingrediens.

Näringsvärde per 100g per portion
Energi (kJ) 730 3 290
Energi (kcal) 170 770
Fett (g) 8,8 39,6
varav mättat fett (g) 4,5 20,3
Kolhydrater (g) 17,0 76,5
varav sockerarter (g) 3,1 14,0
Protein(g) (g) 6,4 28,8
Salt (g) 0,8 3,6
Fiber (g) 0,7 3,2


Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook