Kalops med gourmetpotatis EKO

10 september, 2017


Klassiskt långkok på ekologiskt nötkött med morötter, lök och kryddpeppar.

Innehåller:

Potatis** 29%, vatten, nötkött* 20%, morötter** 13%, lök** 6%, rapsolja**, SMÖR**, tomatpuré**, potatisstärkelse**, tamarisoja** (SOJABÖNOR**, vatten, havssalt, mirin** (fermenterat ris**, vatten, riskultur**)), salt, lagerblad**, naturlig köttarom, svartpeppar**, kryddpeppar**, vitpeppar**, lagerblad**.
*= KRAV-ekologisk ingrediens.
**= EU-ekologisk ingrediens.
Nötkött från djur födda, uppfödda och slaktade i Sverige.

Vikt 400 g.

Näringsvärde per 100g per portion
Energi (kJ) 370 1500
Energi (kcal) 90 350
Fett (g) 3,5 14
varav mättat fett (g) 1,1 4,3
Kolhydrater(g) 8,3 33
varav sockerarter (g) 2,4 9,6
Protein(g) 5,2 21
Salt (g) 0,9 3,4
Fiber (g) 1,2 4,7


Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook