Svamprisotto med parmesanost

20 augusti, 2016


Ekologisk risotto med vitt vin, svamp och parmesanost. Servera som ensamrätt eller med parmaskinka, stekt kött eller fisk.

Innehåller:

Ris** 59 %, champinjoner* 21 %, vin** 6,7 %, PARMESANOST** 5,8 %, lök*, SMÖR*, potatisstärkelse**, hönsbuljong** (salt, maltodextrin**, majsstärkelse**, kycklingkött**, rörsocker**, kycklingfett**, arom, lök**, kryddor**, rosmarin**, antioxidationsmedel** (rosmarinextrakt)), vitlök**, salt, svartpeppar**.

*= KRAV-ekologisk ingrediens, totalt 22 %.

**= EU-ekologisk ingrediens.

Vikt 400 g.

Näringsvärde per 100g per portion
Energi (kJ) 550 2150
Energi (kcal) 130 550
Fett (g) 3,5 14
varav mättat fett (g) 2,3 9,1
Kolhydrater(g) 20 80
varav sockerarter (g) 0,3 1,2
Protein(g) 3,7 15
Salt (g) 0,9 3,7
Fiber (g) 0,4 1,5



Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook