Torsdagar brödleverans

3 maj, 2012

Torsdagar brödleverans

Varje torsdag kommer det alldeles nybakat surdegsbröd från Höje, bakat i deras vedeldade stenugn! Underbart gott och hållbart!

-” Allt bröd som produceras här i Höje skall vara av yppersta kvalité när det gäller smak, råvaror och innehåll. Det skall tillverkas hantverksmässigt och utan konstgjorda tillsatser”.

Så lyder bagare Lars Gustavssons vision och idé som var vägledande för honom när han  startade Höje Vedugnsbageri.

Ett alldeles nytt Värmlandsbröd med landskapet i relief på brödets skorpa, finns nu i vår saluhall också! Det är bakat på skrädmjöl, rågmjöl och vetemjöl och linfrön. Alla mjölsorterna är ekologiska och värmländska råvaror. Skrädmjölet från Stöpafors kvarn och de andra två från Björkaholms kvarn. Spannmålen är odlade i Värmland.


Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook