Grön Ko smakgaranti

3 december, 2014

Grön Ko smakgaranti

Vällagade färdigrätter utan hemliga ingredienser! Vi vill att du ska få njuta av de äkta smaker, som bara finns i riktigt vällagade rätter utan hemliga ingredienser. Det ekologiska nötköttet kommer antingen från vår egen gård Mässvik där vi föder upp rakt igenom gröna kor i form av långsamtväxande gräsätare. Eller så kommer det från någon av våra granngårdar med samma livsfilosofi som vi.


Tillagningen sker i vår nya matfabrik i Matmejeriet i Karlstad.Vi använder oss av en ny unik metod som heter Micvac. Den bevarar smak-och näringsämnen och är helt utan tillsatser och konserveringsmedel. Eftersom maten pastöriseras vid tillagningen blir hållbarheten fem veckor i kyl. Vi lagar maten på råvaror av hög kvalité och vill att du ska bli både mätt och nöjd.


Äter du en Grön Ko rätt och det något som inte gör dig nöjd, så vill vi bjuda på en ny! Tala om för oss varför du inte blev nöjd med rätten och skicka etiketten som sitter runt förpackningen samt kvitto. Ange namn, bank och kontonummer, så ersätter vi dig för ditt inköp. Skickas till Grön Ko, Mässvik Säteri, 661 93 Säffle. Smakgarantin gäller en gång per person och år. Christina och Knut www.gronko.se

Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook