Nu kan du beställa Julmat från Grön Ko!

1 november, 2017


Beställningsfönstret är nu stängt. Välkommen att hämta dina varor på din valda beställningsplats, Karlstad onsdag 20 december 09.00-17.00 eller Värmlandsbro ons-tor 20-21 december 11.00-18.00.

—————————————————————— ——————————————————————

Nu är ni välkomna att beställa julskinka och juldelikatesser på Grön Ko!
Även i år finns det både lokalproducerad skinka och ekologisk skinka. Skinkan kan fås i två storlekar och som färsk rimmad eller färdigkokt. Den större skinkan är 3 kg eller större och den mindre ca 2-3 kg. Den ekologiska skinkan kan endast fås som färsk rimmad i ca 2-3 kg.
Vi kan ej garantera storlek på den ekologiska skinkan, eftersom det är begränsad tillgång på ekologiskt griskött.
Det går också att beställa vår egen Prinskorv, Värmlandskorv, Kanelkorv, Korizo, Mässvikskorv mm. Alla har mycket höga andelar nötkött. Värmlandskorven har mer än dubbelt så mycket nötkött som fläskkött. Prinskorven har lika mycket nötkött som fläskkött. Även i år är har vi Grön Ko´s goda risgrynsgröt. Den är portionsförpackad och värms direkt i den unika MicVac förpackningen och är klar på 4 minuter. Ingen bränd gröt i grytan i år!:) Övriga juldelikatesser som kan handlas i vår saluhall är lammstek, leverpastej, revbensspjäll mm.

Nästan allt är närproducerat från bl.a Fryksdalslamm, Lindås lamm, Hygns viltslakteri, August Larssons Charkuteri i Norra Råda , Lakene Ostgård, Westgårds i Högboda, och Sikfors Herrgård m.fl


Du kan enkelt och bekvämt göra din beställning på nätet genom att klicka här så öppnas beställningsformuläret.

Ange önskad vara, önskad mängd, önskad hämtdag, namn och telefonnummer som vi kan nå er på.

Hjärtligt välkomna önskar vi på Grön Ko!Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook