Färsk Färdigmat – Sortimentslista Konsum Värmland

28 maj, 2014


Vi älskar mat och drivs av att fler ska kunna uppleva den när den är som bäst. Vår affärsidé bygger på starka traditionella värderingar som vi förverkligar med modern teknik. Med lång erfarenhet av mat och livsmedelsproduktion, brinner vi för att förmedla den rakt igenom goda måltiden i dess dubbla bemärkelse av de rena, naturliga smakerna och råvaror som framställts med förtecken av hållbarhet.

Vi vill att du ska få njuta av de äkta smaker, som bara finns i riktigt vällagade rätter utan hemliga ingredienser. Det ekologiska nötköttet kommer från vår egen gård Mässvik och granngårdar där vi föder upp rakt igenom gröna kor i form av långsamtväxande gräsätare.

Tillagningen sker i vår nya matfabrik i Matmejeriet i Karlstad. Vi använder oss av en ny unik metod som heter Micvac. Den bevarar smak-och näringsämnen och är utan tillsatser och konserveringsmedel. Metoden ger också en lång hållbarhet som minskar matsvinnet.

Sommarens nyheter är Grön Ko Lasagne och Chili Con Carne. Lasagnen är gjord på vår ekologiska nötfärs. Den har en krämig rund smak med inslag av muskot. Chili Con Carne är en mustig chili på ekologisk nötfärs, fyra sorters chili, bönor, lök, tomater och kakao.

Om du inte hittar Grön Ko’s Färska Färdigmat eller saknar någon rätt i din lokala butik, prata med din handlare så kan de beställa hem.

Här kan du ladda ner en fil med vårt aktuella sortiment inklusive artikelnummer på rätterna.

Aktuellt sortiment

Vill du servera vår mat i din restaurang eller bli återförsäljare kan du kontakta order@gronko.se eller christina@gronko.se.Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook