Frysfredag på Matmejeriet

10 augusti, 2016


Glöm mysfredag! Nu är det frysfredag som gäller!!

Den 12/8 är det dags för FRYSFREDAG på Matmejeriet för alla som vill köpa bra mat till bra priser!

Vi vill ta tillvara på all vår goda mat. Det är varken bra för oss eller miljön om vi inte ser efter våra resurser. Därför kommer vi ha utförsäljning av varor som tyvärr inte nådde hela vägen fram till butikshyllan men som är för bra för att bara slängas.

Det som vi i första hand kommer att erbjuda är vår 2:a sortering, det vill säga varor som ibland har kort datum, viktavvikelse eller inte rätt teknisk funktion. Däremot finns den goda smaken givetvis kvar. Det kommer finnas många utav våra goda och smakrika måltider tillsammans med en hel del charkuteri produkter. Med andra ord kommer det finnas mycket att välja mellan som kan köpas till fyndpriser.

Vi kommer finnas på Matmejeriet (Gamla Milko) i Karlstad utanför vår anläggning under fredagen mellan klockan 10.00 till 16.00. Vi kommer sätta upp en skylt så det kommer vara lätt att hitta väl inne på området. Under dagen är det KORTbetalning eller SWISH som gäller, dvs. ingen kontant betalning.

Vi har begränsat antal av alla varor så det är först till kvarn som gäller. Är du student, pensionär eller har en stor familj att mätta, passa på att fylla frysen med god och smakrik mat från Grön Ko till mycket förmånliga priser.

Prisexempel
1 fryst färdigmat 20 kr, (ord pris i butik 59,90-64,90 kr)
2 pack fryst 35 kr, (ord pris i butik 120-130 kr)

“VARMT” välkomna till vår FRYSFREDAG på Matmejeriet nu på fredag!Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook