Gastronomiska Matverk 2013

5 december, 2012

Gastronomiska Matverk 2013

Grön Ko fick bronsplatsen i Gastronomiska Matverk 2013, där sju lag deltog på Matmejeriet!

Vårt bidrag i tävlingen bestod av TaKo nötfärs, gjord på vår ekologiska nötfärs från långsamt uppfödda djur och vår egen Taco kryddblandning! TaKo färsen kombinerades med en saftig kål och morotssallad i ett vackert surdegsbröd.

Medtävlande var Solbergets Bagarstuga och Greeks Handelsträdgård.

TaKo färsen tillverkar vi med vår MicVac metod, som gör den smakrik och hållbar, utan konserveringsmedel eller tillsatser.

I januari kommer vi att lansera vår TaKo färs! Vad sägs om fredagsmys på 4 minuter!!



Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook