Grön Ko – Årets Matentreprenör i Värmland 2016

27 oktober, 2016


Lördagen den 24 september delades det nyinstiftade priset Årets Matentreprenör i Värmland 2016 ut på matmässan Smaka på Värmland i Mariebergsskogen i Karlstad. Priset på 20 000 kronor gick i år till Grön Ko!

”Vi har vunnit priset som årets matentreprenör i Värmland. Det känns fantastiskt roligt att få ett kvitto på att det man gör är något som är uppskattat” säger en glad Knut Lillienau efter utmärkelsen.

Juryns motivering:
”Med stort engagemang och stora investeringar har ägarna på relativt kort tid etablerat ett livsmedelsföretag i Värmland som blivit känt både i och utanför länet. Grön Ko har med sina produkter, till stor del från egna gården eller närliggande gårdar, nått ut till och hyllats av både barn och gamla. Stora smaker i smarta förpackningar som återfinns på arbetsplatser, i butiker och på tågresan. Ett hållbart entreprenörskap i sin bästa kostym”.

Se gärna filmen för att få höra mer av vad ägarna Knut Lillienau och Christina Jonsson Lillienau har att berätta om Grön Ko och vilka mål de blickar mot i framtiden.

Priset delades ut av Länsförsäkringar VärmlandDela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook