Grön Ko söker produktionschef

27 november, 2015

Grön Ko söker produktionschef

Vi på Grön ko har sedan starten lagat mat på vårt eget KRAV certifierade nötkött. Nu har vi även fått vår produktionsanläggning KRAV-certifierad och kan sätta KRAV-märket på både vårt kött och vår färdigmat!

I en del rätter väljer vi att fortsätta både med ekologiska och närproducerade råvaror för att vi har ett bra samarbete med andra producenter av högkvalitativa råvaror.

Vi älskar mat och drivs av att fler ska kunna uppleva den när den är som bäst.

Vår affärsidé bygger på starka traditionella värderingar, som vi förverkligar med modern MicVac-teknik.

Det ekologiska nötköttet kommer från vår egen gård Mässvik och granngårdar där vi föder upp rakt igenom gröna kor, i form av långsamtväxande gräsätare.

Djur som får växa i sin egen takt, får ett välmarmorerat, mört och smakrikt kött!

Vi slaktar på ett Krav-certifierat familjeägt slakteri, en och en halv timmes bilväg från vår gård. Vårt kött möras alltid i tre veckor, varav en veckas hängmörning, innan det når slutkunden. Det mesta av vårt kött går till vår färdigmatsproduktion, men de finare detaljerna kan man köpa i vår saluhall i Värmlandsbro.

Tillagningen av våra färdigrätter sker i vår matfabrik i Matmejeriet i Karlstad. MicVac-metoden, som vi använder oss av, bevarar smak-och näringsämnen och ger lång hållbarhet och som i sin tur bidrar till att minska matsvinnet.

Grön ko är inne i ett mycket expansivt skeende där volymerna ständigt har ökat sedan en tid tillbaka. Vi har tredubblat produktionen det senaste året och huvudelen av produktionen säljs till storstadsregionerna i Sverige. Vi tror på en fortsatt volymökning kommande år. Vi står nu inför att utöka verksamheten med en duktig Produktionschef som skall ansvara, leda och fördela arbetet i vår produktionsanläggning i Karlstad.

Som person söker vi dig som:

Är en social och trevlig person som tycker om att umgås med andra människor och har ett allmänt trevligt sätt.

Tycker om att arbeta tillsammans med andra (för dagen ca 25 st).

Är en lagspelare, men också den som tar beslut och står för dem.

Har god struktur och ett gott ordningssinne.

Yrkesmässigt har du erfarenhet av bl.a:

Ekonomi, ekonomistyrning och budget

Ledarskap, medarbetarerfarenhet

Livsmedelproduktion, flödesprocesser

Inköp och avtalsförhandlingar

Försäljning och marknadsfrågor

Administrativa datasystem och goda kunskaper i Excel

Produktionschef:

Som Produktionschef planerar du och leder produktionen i vår produktionsanläggning för färdigrätter och hamburgare med målet att säkerställa högsta kvalitet och lönsamhet.

Produktsäkerhet, kvalité och god arbetsmiljö är mycket viktiga områden i Grön Ko och det blir en central del i ditt uppdrag att se till att vi uppfyller högt ställda krav inom dessa områden.

Arbetet sker i nära samarbete med ägarfamiljen och ett antal duktiga medarbetare.

Din Profil:

Vi söker dig som dels brinner för ledarskap, dels har ett starkt intresse för livsmedelsproduktion och försäljning. Du har en relevant högskoleutbildning eller liknande och/eller tidigare erfarenhet av ledarskap och produktion samt försäljning.

Vi värdesätter att du är strukturerad, målinriktad, affärsmässig och lyhörd både för medarbetares och kundernas behov.

Grön Ko erbjuder:

Personlig och professionell utveckling inom ett snabbt växande företag med stark lokal förankring, med expansion som ett viktigt mål.

En verksamhet som kännetecknas av sunda värderingar och hållbarhet både för miljö, människor och djur.

En affärsidé som bygger på starka traditionella värderingar, som förverkligas med modern MicVac-teknik.

Om anställningen

Anställningstyp: Tillsvidareanställning

Anställningsgrad: Heltid

Arbetstid: Dag

Arbetsort: Karlstad

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan skickas till: chef@gronko.se

Sista ansökningsdag: 2015-12-31

.



Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook