Julmat för beställning 2012

14 november, 2012

Julmat för beställning 2012

Nu går det att beställa julskinka och juldelikatesser på Grön Ko.  Även i år finns det både traditionell Värmlandsnässkinka och ekologisk skinka.

Skinkan kan fås i två storlekar och som färsk rimmad eller färdigkokt.  Den större skinkan är 3-4 kg och den mindre 2-3 kg. Den ekologiska skinkan kan endast fås som färsk rimmad i större storlek.

Det går också att beställa vår egen Prinskorv, Värmlandskorv, Kanelkorv, Korizo, Mässvikskorv mm. Alla har mycket höga andelar nötkött. Värmlandskorven har mer än dubbelt så mycket nötkött som fläskkött. Prinskorven har lika mycket nötkött som fläskkött. Den höga nötköttsandelen gör att korven blir rödaktig vid stekning.

En nyhet för i år är Grön Ko´s risgrynsgröt. Den är portionsförpackad i den unika MicVac förpackningen och är klar på 4 minuter. Ingen bränd gröt i grytan i år!:)

Övriga juldelikatesser är från Fryksdalslamm, Lindås lamm,  Hygns viltslakteri och August Larssons Charkuteri i Norra Råda.

Beställningslappen kan laddas ner som pdf, Beställningslapp julmat 2012 .

Du är välkommen att skicka in din beställning som epost till info@gronko.se.

Tips! Har du en smartphone, kan du fota ifylld blankett och skicka fotot som epost till info@gronko.se.

Ange önskad vara, önskad mängd, önskad hämtdag, namn och telefonnummer som vi kan nå er på. Hjärtligt välkomna!Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook