Julmatsbeställning 2014

15 november, 2014


— Möjligheten att beställa julmat är nu stängd. Hjärtligt välkomna till vår butik som är öppen till och med den 23 december 16.oo. —

Nu är ni välkomna att beställa julskinka och juldelikatesser på Grön Ko!

Även i år finns det både traditionell Värmlandsnässkinka och ekologisk skinka. Skinkan kan fås i två storlekar och som färsk rimmad eller färdigkokt.  Den större skinkan är 3 kg eller större och den mindre ca 2-3 kg. Den ekologiska skinkan kan endast fås som färsk rimmad i ca 2-3 kg.

Vi kan ej garantera storlek på den ekologiska skinkan, eftersom det är begränsad tillgång på ekologiskt griskött.

Det går också att beställa vår egen Prinskorv, Värmlandskorv, Kanelkorv, Korizo, Mässvikskorv mm. Alla har mycket höga andelar nötkött. Värmlandskorven har mer än dubbelt så mycket nötkött som fläskkött. Prinskorven har lika mycket nötkött som fläskkött.

Även i år är har vi Grön Ko´s goda risgrynsgröt. Den är portionsförpackad och värms direkt i den unika MicVac förpackningen och är klar på 4 minuter. Ingen bränd gröt i grytan i år!:)

Övriga juldelikatesser som kan handlas i vår saluhall är lammstek, leverpastej, revbensspjäll mm. Nästan allt är närproducerat från bl.a Fryksdalslamm, Lindås lamm,  Hygns viltslakteri,  August Larssons Charkuteri i Norra Råda , Lakene Ostgård, Westgårds i Högboda, och Sikfors Herrgård m.fl

Beställningslappen kan laddas ner som pdf, Beställningslapp julmat 2014 .

Du är välkommen att skicka in din beställning som epost till handla@gronko.se.

Tips! Har du en smartphone, kan du fota ifylld blankett och skicka fotot som epost till info@gronko.se.

Ange önskad vara, önskad mängd, önskad hämtdag, namn och telefonnummer som vi kan nå er på.

Hjärtligt välkomna önskar vi på Grön Ko!Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook