Kött – bra bok och filmer om kvalitetskött

12 februari, 2010


Boken Kött av Håkan Fällman finns att köpa på Grön Ko.

Äntligen har det kommit en bra bok om kött och köttkvalitet. Här kan du också se filmklipp om hängmörning, marmorering, köttförvaring, hur man skär kött och om hur man väljer kött. Klippen har producerats i samband med utgivningen av boken Kött av Håkan Fällman. Det är en bok som länge har saknats i Sverige. Boken behandlar prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Den innehåller också Fällmans syn på hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Här finns också styckningsscheman, köpguide, hanteringstips, tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt, kalv, fläsk, lamm, vilt och fågel. Det är boken ”Allt om kött”.

Boken Kött av Håkan Fällman finns att köpa på Grön Ko och det är en perfekt bok för alla som älskar kött.

Filmer om kött. Klicka på bilderna.

Så skär du kött, Håkan Fällman.

Så förvarar du kött, Håkan Fällman.

Så väljer du det bästa köttet, Håkan Fällman.

Hängmörning och marmorering med Mat&Vänner och Håkan Fällman.

Mer om marmorering och mörning med Mat&Vänner och Håkan Fällman.

Högrevskärna med Mat&Vänner och Håkan Fällman



Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook