Skördefest på Värmlandsnäs 2013

5 september, 2013

Skördefest på Värmlandsnäs 2013

Skördefesten på Värmlandsnäs är en liten bit av det goda livet du bara kan uppleva i Säffle och Värmland. Vi välkomnar dig, gammal vän eller ny bekantskap, att komma och besöka oss under första helgen i september då alla portar på och omkring Värmlandsnäs står på vid gavel.

På Grön Ko har vi i år fler utställare än tidigare år. Vi har stor utbud av varor, lagad mat och café med goda bakverk. Vi har besök av Gryttehytteakademin som kommer att göra ”Grön Ko Tapas” på våra råvaror i Skördefesttältet. Vi kommer  att elda under vår skördefestpanna och tillaga en riktigt smakrik chiligryta. Som vanligt finns också Korv & Grillboden med med våra goda burgare och olika korvar. I Kaffe & Bullboden har vi 5 års kalas med rabarber- och äppelkaka med hemgjord vaniljvisp. I visthusboden kan man handla korv, nötrulle och vår nya 48-timmars biff.

I Brödboden finns i år Brukets Godaste med sitt fantastiska vedugnsbakade surdegsbröd. Övriga livsmedelsproducenter hos oss är Herredalens Grönsaker, Mor Carin, Svensk Pasta, YK Chocolate, Marikas Mejeri, Örtagården i Klevene, Finnskogens Ost och Lillängens Gårdsmejeri. Några är gamla trogna utställare och några är nya som vi hälsar välkomna. Nya för i år är också Stora Enso Skog som kommer att visa upp en gallrings- och en slutavvekningsskördare.På skördefesten får du Grön Ko’s snygga kylbag i 5-års present om du handlar färs och smakrätter för över 500 kr.


Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook