Grön Ko Måltider

18 december, 2013

Grön Ko Måltider

Vi älskar mat och drivs av att fler ska kunna uppleva den när den är som bäst. Vår affärsidé bygger på starka traditionella värderingar som vi förverkligar med modern teknik. Med lång erfarenhet av mat och livsmedelsproduktion i bagaget, brinner vi för att förmedla den rakt igenom goda måltiden i dess dubbla bemärkelse av de rena, naturliga smakerna och råvaror som framställts med förtecken av hållbarhet.

Vi vill att du ska få njuta av de äkta smaker, som bara finns i riktigt vällagade rätter utan hemliga ingredienser.

Det ekologiska nötköttet kommer antingen från vår egen gård Mässvik där vi föder upp rakt igenom gröna kor i form av långsamtväxande gräsätare. Eller så kommer det från någon av våra granngårdar med samma livsfilosofi som vi.

Tillagningen sker i vår nya matfabrik i Matmejeriet i Karlstad. Vi använder oss av en ny unik metod som heter Micvac. Den bevarar smak-och näringsämnen och är helt utan tillsatser och konserveringsmedel. Eftersom maten pastöriseras vid tillagningen blir hållbarheten fem veckor i kyl. Läs gärna mer om metoden på Micvacs hemsida, http://www.micvac.com .



Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook