Skördefesten 2014 6-7 september!

2 september, 2014

Skördefesten 2014 6-7 september!

Nu till helgen är det dags igen!! Hos oss kan ni starta och avsluta Skördefesten! Börja med Fair trade kaffe och nygräddad kardemummabulle för 45 kr och avsluta med Grön Ko korv och vår hemgjorda cole slaw för 55 kr. I caféet har vi ett flertal varmrätter att välja bland och kakbordet i saluhallen dignar av goda bakverk! På vår övervåning har vi i år en utställning med akvareller av Tina Biörklund. Ta en paus med något gott och njut av bilder på kor, natur och blomster och kan hända hittar ni en favoritmålning att köpa med!

Vi drivs av att göra Grön Ko till ett speciellt besöksmål under skördefesten och både vår personal och alla utställare är fantastiska på att bidra till att det blir så!

Vi har många utställare i år också, så man kan riktigt botanisera bland alla fina närproducerade varor! Goda handgjorda ostar, vedugnsbakat bröd, härliga grönsaker, sylt, saft och marmelad, praliner, ekologisk glass, keramik och Klässbolshanddukar mm mm

Vi säljer även Grön ko´s kylväska till skördefestpriset 69 kr -utmärkt att ha med sig på rundturen och fylla med massa godsaker!!

Varmt välkomna på Skördefesten!Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook