Vi söker storkökskock

22 mars, 2018

Vi söker storkökskock

Biträdande kökschef/kock sökes till Grön ko.

Vi på Grön ko älskar mat och drivs av att fler ska kunna uppleva den när den är som bäst. Vår affärsidé bygger på starka traditionella värderingar, som vi förverkligar med modern MicVac-teknik.

Det ekologiska nötköttet kommer från vår egen gård Mässvik och granngårdar där vi föder upp rakt igenom gröna kor, i form av långsamt växande gräsätare. Djur som får växa i sin egen takt, får ett välmarmorerat, mört och smakrikt kött! Vårt kött möras alltid i tre veckor, varav en veckas hängmörning, innan det når slutkunden. Det mesta av vårt kött går till vår färdigmats produktion, men de finare detaljerna kan man köpa i vår saluhall i Värmlandsbro.

Tillagningen av våra färdigrätter sker i vår matfabrik i Matmejeriet i Karlstad. MicVac-metoden, som vi använder oss av, bevarar smak-och näringsämnen och ger lång hållbarhet och som i sin tur bidrar till att minska matsvinnet.

Tjänsten

Arbetet som kock innebär arbetsuppgifter såsom matlagning, städning samt produktion. Tjänsten som kock kräver att du har stor kunskap om HACCP och förstår vikten av egenkontrollprogram för att uppnå den höga kvalitet som eftersträvas. Produktionen sker i en storskalig miljö där du som kock har fullt ansvar för att tillverkning och smak håller högsta standard fram till slutprodukt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kockutbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av processarbete i från livsmedelstillverkning samt ett  teknik och maskin intresse då produktionen sker i ett industrikök. Stor datavana med tyngdpunkt på Excel/Kalkylark är en merit. Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket är ett krav.

Du kommer ha en arbetsledande ställning med ansvar över en grupp personer.

Personligt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du engagerad i ditt arbete och har god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är lätt att samarbeta med och bra på att planera och organisera ditt arbetet. Du är angelägen om att nå resultat och hålla deadlines med hög kvalite i ditt arbete.

Du som medarbetare får energi av ett nära samarbete på arbetsplatsen där laganda är en viktigt del av arbetet.

Ansökan

Intresseanmälan och frågor skickas till jobb@gronko.se.

Vi rekryterar löpande så tjänsten har inget sista ansökningsdatum.Dela med dig:
  • Eposta denna artikel
  • Lägg ut denna artikel på Twitter
  • Lägg ut denna artikel på Facebook